IMUNITATE de FIER pentru o toamnă colorată

IMUNITATE de FIER pentru o toamnă colorată

Când apare o problemă de imunitate, este dificil de spus cine-i vinovatul, atât de interconectați sunt factorii ce duc acolo. Corpul nostru dispune de un întreg arsenal de luptă, dar ține și de noi să-i dăm o mână de ajutor.

Dacă ar fi să prezentăm IMUNITATEA, am spune că aceasta însumează totalitatea mecanismelor prin care organismul se apără împotriva agenților patogeni. Suntem înzestrați cu o imunitate înnăscută  (moștenită de la părinți) și cu una dobândită, rezultanta experiențelor noastre de viață, inclusiv cea de pe urma vaccinurilor administrate.

Semnele unui sistem imunitar slăbit sunt: oboseala, infecțiile frecvente, inflamațiile, frecvența mare a răcelilor, răni care se vindecă greu, diareea cronică, etc. Dar…. acestea sunt doar semne….pentru că… dacă vorbim de consecinţele imunităţii scăzute situaţia se complică.

Avantajele utilizării oxigenării hiperbare

Terapia crește oxigenarea țesuturilor și a celulelor, stimulează activitatea sistemului imunitar, crește metabolismul, scade inflamația în corp, crește energia, îmbunătățește circulația periferică (inclusiv în cazul diabeticilor), reechilibrează balanța acid/alcalină, îmbunătățește activitatea enzimelor celulare, scade efectele toxice ale chimioterapiei și radioterapiei, stimulează metabolismul lipidic, cu scăderea greutății corporale, stimulează activitatea creierului, îmbunătățește memoria, detoxifică corpul, reduce stresul, anxietatea, reglează somnul, îmbunătățește activitatea cardiacă.

Studiile au arătat că această terapie poate fi folosită cu succes în scop profilactic: reduce susceptibilitatea la boli, cancer și profilaxia cancerului (stabilizarea sistemului imunitar), îmbunătăţirea circulației sistemice, pregătirea organismului în fața unui eveniment declanșator de stres intens (operații chirurgicale, naștere, evenimente artistice, profesionale, politice sau sportive), relaxarea organismului după evenimente stresante, reducând la minim efectele evenimentului respectiv (probleme cardiace, oboseală, dificultăți de respirație, scăderea vitalității).

Încă din anii 20, Dr. Otto Warburg laureat al premiului NOBEL, care a descoperit şi a declarat în mod clar că principala şi cea mai importantă cauză a cancerului este cantitatea prea mică de oxigen care intră în celulă (HIPOXIE) ne atrăgea atenţia: o inhibare cu 35% a procesului de oxigenare este deja suficientă pentru a atrage după sine o astfel de transformare în timpul dezvoltării celulei”.

“Infuzia” de oxigen hiperbar  

Mulți dintre noi ajungem să apreciem viața abia atunci când ne lovim de probleme grave de sănătate. Pornind de la ideea că este foarte important cât trăim, dar la fel de important este și cum trăim….foarte multe persoane în ultimii ani au ales să îmbrățișeze un stil de viață sănătos. În acest context, o infuzie de oxigen hiperbar o dată pe an ajută la  păstrarea “STĂRII DE BINE”şi a unei IMUNITĂŢI de FIER, oxigenarea hiperbară reprezentând o măsură eficientă de întreținere a calității vieții.

…..După cum spunea epigramistul …„Ţi se taie oxigenul/Viaţa, dură, nu te cruţă…./Dacă pierzi într-una trenul/Vei rămâne de căruţă!”

 

Scroll to top