“E ca şi cum ţi-ai duce celulele la spa….”

“E ca si cum ti-ai duce celulele la spa….” …. aşa descria experienţa avută o doamnă care a beneficiat de curând de oxigenare hiperbară ….

Când suntem întrebaţi “ce este oxigenarea hiperbară?” ne grăbim să definim, să descriem, să redăm rezultatele din studii efectuate… dar…parcă ne scapă ceva…Totdeauna avem sentimentul că nu subliniem ce este mai important, acel “ceva” care să redea fidel “oxigenarea hiperbară”. Doamna care s-a bucurat de oxigenare hiperbară însă, cu doar câteva cuvinte a reuşit să contureze un profil pe măsura beneficiilor acestei proceduri:

“E ca si cum ti-ai duce celulele la spa….”

“Am participat la 12 sesiuni de terapie hiperbara cu oxigen cu scopul revitalizarii organismului. Citisem despre intinerirea celulelor folosind oxigenul si mi s-a parut o tehnica interesanta si benefica. E ca si cum ti-ai duce celulele la spa si a meritat din plin. Fiecare sesiune a reprezentat 2 ore de relaxare urmata de un somn mai odihnitor. Voi repeta experienta curand.”…. aşa reda doamna experienţa avută şi îi mulţumim pentru frumuseţea descrierii!

Da….DA…. aşa este….! Este “ca si cum ti-ai duce celulele la spa” fără doar şi poate!!!!!! O descriere mai fidelă de atât nu se poate. Celulele pur şi simplu….renasc…!!!!

Cei care îşi doresc o stare generală de bine pot apela cu încredere la această terapie non-invazivă. Oxigenarea hiperbară permite organismului să funcţioneze mai bine pe toate palierele: intelectual, mental, social, profesional. E ca şi cum îţi redobândeşti dintrodată energia şi totul devine mai uşor. De când nu aţi mai dormit profund … ca atunci când eraţi copii…fără griji? Este cel mai rapid efect al oxigenării hiperbare… un somn profund şi odihnitor care îţi asigură energia vitală pentru acţiunile tale zilnice!!!!

Când nivelul de oxigen la nivel celular scade apare oboseala cronică, putere scăzută, lipsa de concentrare, probleme cu memoria, scăderea imunităţii, etc. Pentru ca oxigenul să ajungă din capilare în celule, el trebuie să fie dizolvat în apa care se găseşte în corp. Spre deosebiere de dioxidul de carbon oxigenul nu se dizolvă cu uşurinţă în lichideSolubilitatea oxigenului este puternic dependentă de presiune şi administrarea acestuia la o concentraţie ridicată (98%) sub presiune în camera hiperbară, favorizează dizolvarea direct în plasmă cu efecte benefice asupra metabolismului general.Oxigenarea hiperbară oferă o modalitate foarte eficientă de a creşte volumul de oxigen în sânge şi astfel cresc efectele benefice pe care le are oxigenul pentru metabolismul general. Celebrităţi şi oameni din toate categoriile sociale folosesc terapia cu oxigen hiperbaric pentru a profita de beneficiile pe care le oferă:
•creşte energia şi rezistenţa fizică
•îmbunătăţeşte concentrarea şi abilităţile cognitive
•reduce stresul şi problemele de somn/insomnia
•recuperare rapidă după zboruri fracvente sau zboruri lungi
•reduce sentimentele de depresie, furie sau tristeţe
•elimină durerile de orice fel, articulaţiile umflate şi durerile musculare
•ajută la procesul natural de întinerire.

Oxigenarea hiberbară a pielii este un procedeu complet nedureros, noninvaziv şi relaxant. Multe vedete au apelat la oxigenarea hiperbară pentru înfrumuseţare. Cel mai cunoscut caz este cel al Madonnei, dar aceasta nu este singura. Fergie, Heather Locklear, Justin Timberlake sau Eva Longoria sunt alte staruri care au folosit terapia cu oxigen hiperbar.

Aşa că….nu ezita să îţi aduci celulele la SPA!!!!!

Scroll to top